Over Mij

Mijn naam is Evelyn Manse, getrouwd met Gerard en 2 puberzonen. Sinds 15 jaar werk ik als zelfstandig coach. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren samen met mijn hond Bink, werkzaam als AAI team (Animal Assisted Interventions). Wij bezoeken samen verzorgingstehuizen en verstandelijk gehandicapten.

Als persoon ben ik doortastend, nieuwsgierig, open en vooral ook een verbinder. Mijn manier van begeleiden en coachen kenmerkt zich dat ik jou ondersteun om tot eigen oplossingen te komen. Ik help je graag verder in de juiste richting. Ook al betekent dit dat niet ik, maar iemand anders jou weer verder kan helpen. Samen bekijken we wat voor jou het beste past!

De gesprekken vinden plaats aan de keukentafel of samen wandelend door de natuur. Laagdrempelig. Een coachingstraject kost je in principe niks. Ik kies voor ruildiensten! Er is altijd wel iets te verzinnen wat jij terug kunt doen, een wederdienst.

Ik zet mij graag in voor een mooiere, betere en welvarender wereld voor iedereen! Zo is ook het sociaal media platform Vitae op mijn pad gekomen. Het nieuwe Facebook waarbij 90% van alle inkomsten terugvloeit naar de gebruikers. Iedereen in de wereld, dus ook de mensen uit de kansarme landen kunnen eraan verdienen. (meer info op www.vitaenl.nl). Daarnaast ben ik volop bezig met andere projecten en idee├źn voor een mooiere wereld. Ik ben er klaar voor om de sprong te maken naar nieuwe tijdperk! Jij ook?

Behoefte aan een goed gesprek, kennismaking of wil je meer over mij of onze projecten weten? Neem dan contact met mij op per mail of telefoon!